Gordijnen op maat voor particulier, horeca- en kleinhandel

Gordijnen voor elke stijl of toepassing

Onze raambekleding brengt de juiste sfeer in uw interieur. Wij vervaardigen raambekleding op maat in ons eigen naaiatelier, voor elke toepassing en voor elk budget.

 

Bij Cotton-Style uit Erembodegem vindt u alle denkbare stoffen. In onze toonzaal kan u kiezen uit weelderige stoffen voor luxe overgordijnen, maar ook lichtdoorlatende en transparante stoffen voor verfijnde gordijnen. Of houdt u meer van Japanse panelen of strakke vouwgordijnen?

 

Dankzij onze uitgebreide collectie stoffen en de confectie op maat in ons eigen atelier, zijn de mogelijkheden nagenoeg eindeloos. Ook als u op zoek bent naar een screen voor meer privacy of praktische rolgordijnen, heeft Cotton-Style uit Erembodegem ongetwijfeld wat u zoekt.

Bovendien kunnen wij, indien gewenst, uw rolgordijnen personaliseren met het logo van uw horecazaak of de naam van uw (klein)kind.

 

Bij gordijnen en overgordijnen horen ook de juiste toebehoren. Daarom hebben wij een uitgebreide collectie gordijnroedes en rails, aangevuld met alle mogelijke toebehoren. Zo vindt u alles wat u zoekt op één adres.

 

Kom een kijkje nemen in onze toonzaal en geniet vrijblijvend van ons professioneel interieuradvies. Wij maken graag een offerte op maat voor uw project. Cotton-Style uit Erembodegem realiseert uw interieurdromen in heel België.